Dokonale zvládnutá ruční práce je ideální součást předehry. Spousta žen ale tuhle jednoduchou praktiku k oboustranné škodě nevyužívá.
Mezi sexuálními praktikami je ruční stimulace penisu skutečný majstrštyk. Přesto ji mnoho žen naposledy pořádně dělalo před lety se svým prvním klukem, a jakmile objevily orální sex a ten “normální”, odstavily tuhle studentskou klasiku na druhou kolej. A to je škoda, protože dobře provedené honění má spoustu pozitiv. Jde o příjemnou a nenáročnou techniku, které se lze věnovat kdykoliv. A navíc je zábavná. Pokud si dáma udělá opáčko, případně osvojí následující pravidla, bude partner o její šikovné prstíky a roztoužené dlaně přímo škemrat!

1. Připravit
Pomůcka číslo jedna: lubrikant. Suchou dlaní to bolí a dře na místech, kde se to dít nemá. Navíc se dá díky němu měnit rychlost, tlak a tření bez nežádoucího podráždění údu. Nejlépe poslouží silikonový lubrikant, protože vydrží dlouho a zanechává příjemně hedvábný pocit. Lubrikant na bázi vody si nechte na jiné praktiky, protože se rychle vysuší.

2. Stimulovat mozek
Předehra se netýká jenom žen! Takže pozor, mile dámy. Než se mu vrhnete bez varování do kalhot, napřed si ho trochu nažhavte. Nebojte se smyslných slov a vět, líbejte, masírujete, dotýkejte se (někteří muži zbožňují hlazení bradavek). Čím vzrušenější bude ve chvíli, kdy se vaše ruka zanoří do poklopce, tím méně práce s ním budete mít.

3. Zaujmout pozici
Honění lze provádět v zásadě v jakékoli poloze, ale pokud jde o jednoduchý přístup a pohodlí, našli jsme jasného vítěze – pohodlné posezení mezi lehce roztaženýma nohama partnera ležícího na zádech, svoje provlečené pod nima. Tím je otevřen přistup k inkriminovaným partiím, zároveň lze udržovat oční kontakt a navzájem sledovat čím dál vzrušenější reakce.

4. Používat obě ruce
Dvě jsou víc než jedna, to je naprosto jasné. Obě ruce zvládnout naráz stimulovat jak tělo penisu, tak žalud, což velmi rychle přinese kýženou slast. Vyplatí se pracovat oběma rukama zároveň – jednou postupovat od kořene vzhůru, jakmile se ruka dostane až ke špičce, druhá už u kořene začíná tutéž cestu za potěšením – a tak pořád dokola.

5. Hrát si se stiskem
Je to penis, ne křehká květina, takže není třeba úzkostlivé opatrnosti. Mdlý sex rukou nestojí za nic, lepší je pánské přirození pevně chytit a při prvních pohybech nahoru a dolů po jeho délce stisk nepovolovat. Pokud si partner stěžuje, že je to moc, je samozřejmě žádoucí ubrat. Ale ženy obvykle citlivost penisu spíš přeceňují, proto žádné starchy a – pěkně  přitlačit!

6. Rychle, ale ne příliš
Pornoherečky začasté tuto techniku předvádějí až příliš přehnaně – hned začnou s údem freneticky cloumat jako se šejkrem. Zde se opisovat nevyplatí. Pravidelný rytmus je sice v pořádku, ale lepšá začít pomalu a postupně zrychlovat, dokud partner nedá najevo, že je to ono. Až dosáhne orgasmu, bude naopak příjemnější zvolnit a povolit tlak.

7. Penis není všechno
Pozor, nezapomenout na varlata! Pokud se s nimi správně zachází, dokážou zajistit spoustu radosti. Než se na ně ale zaměříte, postarejte se o to, aby byl penis pořádně pevný. Jednou rukou ho stimulujte, druhou pomalu přejeďte k varlatům. Pak je začněte jemně a obratně laskat prsty. Můžete je také uchopit do dlaně a jemně zmáčknout.

Extra tip: Nejcitlivější místo se nachází na samé špičce penisu. Stačí ji obemknout palcem a ukazováčkem stočeným do tvaru O a poté pohybvat prsty v rozsahu několika málo centimetrů nahoru a dolů. A pak už jen sledovat, ja majitel údu vrní blahem