×

Registrace

Vaše údaje

Přihlašovací údaje

Přihlášení

Vyplňte jméno!
Vyplňte příjmení!
Jméno není ve správném tvaru!
Příjmení není ve správném tvaru!
E-mail není ve správném tvaru!
Vyplňte e-mail!
Tento účet již existuje!
Zadejte heslo!
Zadejte platné heslo!
Musí obsahovat minimálně 6 znaků!
Může obsahovat maximálně 16 znaků!
Hesla se neshodují!
Musíte souhlasit s podmínkami!
Zadali jste nesprávné údaje!
Bonnat Madre de Dios 75% 100g
  • Bonnat Madre de Dios 75% 100g
  • Bonnat Madre de Dios 75% 100g
  • Bonnat Madre de Dios 75% 100g
  • Bonnat Madre de Dios 75% 100g

Bonnat Madre de Dios 75% 100g

Čokoláda je chuťově vyvážená s velmi jemnou hořkostí a příjmnou ovocitostí. Konzitence je tradičně velmi jemná až sametová a dochuť mimořádně dlouhá. Kakaové boby pocházejí z oblasti Madre de Dios v povodí Amazonky v Peru.

399 Kč

329 Kč

Skladem - u Vás již 18.4.

NEBO

Detaily

Čokoláda je chuťově vyvážená s velmi jemnou hořkostí a příjmnou ovocitostí. Konzitence je tradičně velmi jemná až sametová a dochuť mimořádně dlouhá. Kakaové boby pocházejí z oblasti Madre de Dios v povodí Amazonky v Peru.

Specialitka pro znalce z kolekce „Grand Crus d'Exception“ neboli volně přeloženo „čokolády s výjimečným rodokmenem“.

Čokoláda je chuťově vyvážená s velmi jemnou hořkostí a příjmnou ovocitostíKonzitence je tradičně velmi jemná až sametová a dochuť mimořádně dlouhá.

Oblast Madre de Dios v Peru je součástí povodí Amazonky a nachází se v ní 85% peruánského zlata, s veškerým utrpením, které jeho těžba místním obyvatelům a přírodě přináší...
Stéphane Bonnat zde spolupracuje s místní kooperativou pěstitelů kakaa Fundo San Miguel Madre de Dios a společně pracují na záchraně místní vzácné odrůdy kakaovníků.
Tato spolupráce mj. přináší do této chudé oblasti slušné platy pro farmáře a jejich rodiny. 

Složení: 75 % kakao, kakaové máslo, cukr.

Výjimečná kvalita surovin: Stéphane Bonnat si na kvalitu surovin potrpí. Na výrobu čokolády používá pouze: 

  • kakao a čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků,
  • třtinový cukr místo cukru řepného.

 

Nikdy nepoužívá sójový lecitin, vanilku, vanilin, ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Hmotnost a velikost: 100 g, 153×75×10 mm

Rodinná čokoládovna Bonnat vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1884. Nachází se v městečku Voiron ve Francii.

Další informace

Obsah kakaa 75%
Energetická hodnota 603 kcal / 2501 kJ
Tuky 46 g
Bílkoviny 8,8 g
Sacharidy 42,6 g
z toho cukry 25,9 g
Značka Bonnat
Hmotnost 100 g
Kategorie Hořká čokoláda
Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter. Běžná cena znamená výrobcem/dodavatelem doporučená koncová cena.

Napište vlastní recenzi

Můj košík

Přidejte si do košíku zboží, které chcete koupit.