×

Registrace

Vaše údaje

Přihlašovací údaje

Přihlášení

Vyplňte jméno!
Vyplňte příjmení!
Jméno není ve správném tvaru!
Příjmení není ve správném tvaru!
E-mail není ve správném tvaru!
Vyplňte e-mail!
Tento účet již existuje!
Zadejte heslo!
Zadejte platné heslo!
Musí obsahovat minimálně 6 znaků!
Může obsahovat maximálně 16 znaků!
Hesla se neshodují!
Musíte souhlasit s podmínkami!
Zadali jste nesprávné údaje!
Francois Pralus Madagascar 100% 100g

Francois Pralus Madagascar 100% 100g

100% čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo pěstovaného na Madagaskaru. Doporučujeme nechat velmi zvolna rozpouštět na jazyku – možná se totiž dočkáte překvapení až v této 100% čokoládě, která neobsahuje ani zrnko cukru, objevíte sladké ovocné tóny.

Výrobce:

Francois Pralus

299 Kč

249 Kč

Není skladem

Hlídat naskladnění produktu
Pošleme vám e-mail, až bude produkt skladem

Detaily

100% čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo pěstovaného na Madagaskaru. Doporučujeme nechat velmi zvolna rozpouštět na jazyku – možná se totiž dočkáte překvapení až v této 100% čokoládě, která neobsahuje ani zrnko cukru, objevíte sladké ovocné tóny.

Získaná ocenění z mezinárodních soutěží:

  • bronzová medaile, International Chocolate Awards, 2014, kategorie „High Percentage Dark Plain/Origin Bars“
  • stříbrná medaile, Academy of Chocolate, Londýn, 2009, kategorie „Best Dark Organic Chocolate Bar“

 

Milovníkům snoubení čokolád s vínem doporučujeme tyto vyzkoušené lahodné kombinace:

  • suché Rulandské šedé pozdní sběr 2014 z vinařství Jakub Samšula z Čejkovic. Zde doporučujeme: nejdříve v ústech rozpustit čokoládu a pak k ní teprve přidat víno.
  • suché Rulandské modré ročník 2014 z vinařství Jakub Samšula z Čejkovic. Zde doporučujeme: nejdříve naplno vychutnat čokoládu a teprve, když ji máme napůl spolknutou, tak štědře zalít vínem. Báječná kombinace!

 

Složení: 100% čokoláda : kakaové boby, čisté kakaové máslo, GMO-free sójový lecitin. Může obsahovat stopy oříšků a mléka. (GMO-free lecitin nepochází z geneticky modifikované sóji.)

Výjimečná kvalita surovin: Francois Pralus rád cestuje a kakaové boby si osobně vybírá u pěstitelů. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, a třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá vanilku, vanilin, ani umělá aromata, Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Hmotnost a velikost: 100 g, 160×82×10 mm

Rodinná čokoládovna Francois Pralus vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1955. Nachází se v městečku Roanne ve Francii.

Academy of Chocolate byla založena v Londýně v roce 2005. Kromě hodnocení kvality čokolád následovaného každoročním udílením cen je jejím hlavním cílem motivovat výrobce čokolády k trvale udržitelnému férovému obchodu.

International Chocolate Awards je nezávislá mezinárodní soutěž každoročně hodnotící to nejlepší, co vzniklo ve světě kvalitní čokolády. Jejím cílem je podporovat inovativní čokolatiéry a také farmáře, kteří pěstují kakaové boby výjimečné kvality.

 

Další informace

Obsah kakaa 100%
Složení cocoa, cocoa butter, non-GMO soy lecithin
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota 571 kcal / 2364 kJ
Tuky 44 g
Bílkoviny 12 g
Sacharidy 24 g
z toho cukry 2 g
Značka Francois Pralus
Hmotnost 100 g
Kategorie 100% čokoláda, Hořká čokoláda, Francois Pralus
Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter. Běžná cena znamená výrobcem/dodavatelem doporučená koncová cena.

Napište vlastní recenzi

Můj košík

Přidejte si do košíku zboží, které chcete koupit.