×

Registrace

Vaše údaje

Přihlašovací údaje

Přihlášení

Vyplňte jméno!
Vyplňte příjmení!
Jméno není ve správném tvaru!
Příjmení není ve správném tvaru!
E-mail není ve správném tvaru!
Vyplňte e-mail!
Tento účet již existuje!
Zadejte heslo!
Zadejte platné heslo!
Musí obsahovat minimálně 6 znaků!
Může obsahovat maximálně 16 znaků!
Hesla se neshodují!
Musíte souhlasit s podmínkami!
Zadali jste nesprávné údaje!
  • Michel Cluizel Arcango Grand Noir 85% 70g
  • Michel Cluizel Arcango Grand Noir 85% 70g
  • Michel Cluizel Arcango Grand Noir 85% 70g
  • Michel Cluizel Arcango Grand Noir 85% 70g
  • Michel Cluizel Arcango Grand Noir 85% 70g
  • Michel Cluizel Arcango Grand Noir 85% 70g
  • Michel Cluizel Arcango Grand Noir 85% 70g
  • Michel Cluizel Arcango Grand Noir 85% 70g
  • Michel Cluizel Arcango Grand Noir 85% 70g
  • Michel Cluizel Arcango Grand Noir 85% 70g
  • Michel Cluizel Arcango Grand Noir 85% 70g
  • Michel Cluizel Arcango Grand Noir 85% 70g

Michel Cluizel Arcango Grand Noir 85% 70g

Sytá barva čokolády předznamenává intenzitu její chuti. Arcango je vytvořena z vybrané směsi kakaových bobů. Dřevité a kořeněné tóny, které čokoládě dodávají kakaové boby z Afriky jsou následovány tóny pikantního ovoce (např. grapefruit) a květů díky bobům ze střední Ameriky. V dochuti lze vnímat hořkost kakaa a tóny pražené kávy.

Výrobce:

Michel Cluizel

199 Kč

149 Kč

Není skladem

Hlídat naskladnění produktu
Pošleme vám e-mail, až bude produkt skladem

Detaily

Sytá barva čokolády předznamenává intenzitu její chuti. Arcango je vytvořena z vybrané směsi kakaových bobů. Dřevité a kořeněné tóny, které čokoládě dodávají kakaové boby z Afriky jsou následovány tóny pikantního ovoce (např. grapefruit) a květů díky bobům ze střední Ameriky. V dochuti lze vnímat hořkost kakaa a tóny pražené kávy.

Michel Cluizel přichází v roce 2021 s novou edicí plnou nových receptur i lákavých obalů, kde přehledně uvádí i základní chuťové tóny tabulek i původ kakaových bobů. Dává si záležet na každém kroku tvorby čokolády.

Získaná ocenění z mezinárodních soutěží pro její předchůdkyni Michel Cluizel Grand Noir 85%:

bronzová medaile, Academy of Chocolate, Londýn, 2011, kategorie „Bean to Bar – Best Dark Bar“
stříbrná medaile, Academy of Chocolate, Londýn, 2016, kategorie „Best Dark Bean to Bar Over 80 %“
Složení: kakaové boby, nerafinovaný cukr, kakaové máslo, pravá Bourbon vanilka. Může obsahovat stopy ořechů, mléka a lepek.

Výjimečná kvalita: Michel Cluizel úzce spolupracuje s farmáři a podporuje je, aby zachovali tradiční způsoby pěstování kakaových bobů i jejich fermentaci. Zajišťuje jim férové podmínky pro zemědělství i život. Pro zachování specifických chutí Michel Cluizel využívá dlouhé pražení při nízkých teplotách. Aby dosáhl bezkonkurenčních chutí svých čokolád testoval Cluizel často i více než 20 kombinací způsobů fermentace a pražení. Samotné pražení, mletí a míchání kakaových bobů probíhá již ve Francii ve Voiron.

Co se surovin týče, dává si Michel Cluizel opravdu záležet. Dokonce si nechal patentovat ochrannou známku „Nobles Ingredients“ (neboli „urozené, vznešené suroviny“), která v praxi znamená, že ve svých výrobcích používá:

pouze čisté kakaové máslo, bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků,
přírodní Bourbon vanilku namísto vanilinu,
nepoužívá sójový lecitin ani umělá aromata.


Společnost také garantuje, že žádné suroviny neprošly procesem ozařování či ionizace.
Hmotnost a velikost: 70 g, 161×79×7 mm

Další informace

Značka Michel Cluizel
Kategorie Hořká čokoláda, Michel Cluizel
Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter. Běžná cena znamená výrobcem/dodavatelem doporučená koncová cena.

Napište vlastní recenzi

Můj košík

Přidejte si do košíku zboží, které chcete koupit.