Diskrétní doprava do 24h

Volejte 608 655 001

Pište na info@e-kondomy.cz

0 Kč
×

Registrace

Vaše údaje

Přihlašovací údaje

Přihlášení

Vyplňte jméno!
Vyplňte příjmení!
Jméno není ve správném tvaru!
Příjmení není ve správném tvaru!
E-mail není ve správném tvaru!
Vyplňte e-mail!
Tento účet již existuje!
Zadejte heslo!
Zadejte platné heslo!
Musí obsahovat minimálně 6 znaků!
Může obsahovat maximálně 16 znaků!
Hesla se neshodují!
Musíte souhlasit s podmínkami!
Zadali jste nesprávné údaje!

Michel Cluizel Mangaro Noir 65% 70g

Tato jemná 65% čokoláda je pravděpodobně nejexotičtější z plantážních čokolád Michel Cluizel. Nástup je medově karamelový, poté se rozvine pestrá směs ovocných a květinových chutí. Probleskuje květový nektar, ale když ho tam člověk záměrně hledá, tak ho ne a ne najít. Jemná kyselost citrusů, radostný světlý, sluníčkový pocit. Plantáž Mangaro se nachází v údolí řeky Sambirano na Madagaskaru a pěstuje kakaové boby variety Criollo.

Výrobce:

Michel Cluizel

169 Kč

129 Kč

Skladem - u Vás již 25.2.

NEBO

Detaily

Tato jemná 65% čokoláda je pravděpodobně nejexotičtější z plantážních čokolád Michel Cluizel. Nástup je medově karamelový, poté se rozvine pestrá směs ovocných a květinových chutí. Probleskuje květový nektar, ale když ho tam člověk záměrně hledá, tak ho ne a ne najít. Jemná kyselost citrusů, radostný světlý, sluníčkový pocit. Plantáž Mangaro se nachází v údolí řeky Sambirano na Madagaskaru a pěstuje kakaové boby variety Criollo.

Získaná ocenění z mezinárodních soutěží:

  • první místo, Salon du Chocolat, Paříž, 2003
  • stříbrná medaile, Academy of Chocolate, 2006, kategorie „Best bean to bar“
  • zlatá medaile – Great Taste Award, Guild of Fine Food Association, Londýn, 2008

Složení: kakao z plantáže Mangaro, kakaové máslo, třtinový cukr, pravá Bourbon vanilka. Může obsahovat stopy ořechů, mléka a lepku.

Výjimečná kvalita surovin: Co se surovin týče, dává si Michel Cluizel opravdu záležet. Dokonce si nechal patentovat ochrannou známku „Nobles Ingredients“ (neboli „urozené, vznešené suroviny“), která v praxi znamená, že ve svých výrobcích používá:

  • pouze čisté kakaové máslo, bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků,
  • třtinový cukr místo cukru řepného,
  • přírodní Bourbon vanilku namísto vanilinu,
  • nepoužívá sójový lecitin ani umělá aromata,
  • a všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

 

Hmotnost a velikost: 70 g, 161×79×7 mm

Rodinná čokoládovna Michel Cluizel vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1948. Nachází se v Normandii na severu Francie a vice informací.

Cena „Great Taste Award“ je ekvivalentem filmových Oskarů ve světě gurmánů. Britská asociace „Guild of Fine Food“ ji každoročně uděluje těm nejkvalitnějším a nejchutnějším potravinovým výrobkům v příslušné kategorii.

Academy of Chocolate byla založena v Londýně v roce 2005. Kromě hodnocení kvality čokolád následovaného každoročním udílením cen je jejím hlavním cílem motivovat výrobce čokolády k trvale udržitelnému férovému obchodu.

Salon du Chocolate je mezinárodní přehlídkou čokolády probíhající každoročně na podzim v Paříži.

 

 

Další informace

Obsah kakaa 65%
Složení cane sugar, cocoa, cocoa butter, genuine bourbon vanilla
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota 570 kcal / 2381 kJ
Tuky 34,26 g
Bílkoviny 6,58 g
Sacharidy 34,26 g
z toho cukry 34,16 g
Značka Michel Cluizel
Hmotnost 70 g

Napište vlastní recenzi

Můj košík

Přidejte si do košíku zboží, které chcete koupit.