Není jednoduché se v dnešním online světě plném obchodů s podobným zbožím orientovat. Jak si vybrat nejlepší obchod s erotickým zbožím? Na co koukat a co požadovat?

Kolik je v ČR e-shopů s erotickým zbožím?

Vzhledem k tomu, že erotické zboží prodávají už i lékarny a obchody s elektronikou, nelze na toto odpovědět přesným číslem. Budou to ale stovky!

Co očekávat od eshopu s erotickým zbožím?

Rozhodně diskrétnost nákupu – jak diskrétnost komunikace a odborné poradenství, tak i diskrétní doručení. Kromě toho také hodně e-shopů zaručuje dodání do druhého dne. Rozhodně koukněte také na cenové nabídky a srovnejte je s jiným obchodem. Příliš nízká cena oproti všem může znamenat buď výprodejovou cenu anebo zde nebude něco v pořádku – třeba půjde o podvodný e-shop. Většina e-shopů má stejné či podobné zboží a své dodavatele a cenová politika by proto měla být velmi podobná. Pomoci při výběru vám můžou i sociální sítě daného e-shopu – líbí se vám co sdílí? Libí se vám jak vypadá jejich komunikace? Je vám e-shop sympatický? Tak hurá – našli jste ten svůj oblíbený!

Mimochodem už jste viděli instagram e-kondomy.cz? Najdete tam každodenní inspiraci i zábavu! Rozhodně ne jen produky a prodejní informace! Těšíme se na vás!

Jaký je ten nejlepší? Koukejte na recenze!

Ke zvolení toho nejlepšího e-shopu vám pomůže i již vše zmíněné. Ale něco jsme ještě vynechali – recenze reálných zákazníků jsou to, co vám dá jasně vědět, jaký daný obchod je! Marketing e-shopů může být sebelepší a krásnější, ale pokud nejsou dobré, kvalitní a reálné recenze, je to problém! Nekoukejte ale na „noname“ a anonymní recenze přímo na e-shopu, ale na ověřené recenze od Heureka, kde je pro napsání recenze potřeba být reálný zákazník – tedy je potřeba projít procesem nákupu, přes objednání na svůj email, doručení a po zaplacení. Nejde tedy, aby si e-shopy dělali své vlastní recenze, aby si „honili“ triko!

Kdo byl již po 10. zvolen nejlepším e-shopem s erotickým zbožím? E-kondomy.cz! A budeme rádi, když pro nás budete hlasovat i letos..

Právě probíhá hlasování jubilejního patnáctého ročníku udělování cen ShopRoku a i Vy můžete být toho součástí. Heureka Group ocení ty největší e-shopové hvězdy na základě hlasování vás, reálných zákazníků, a odborné poroty. I díky Vám jsme 10 let po sobě obhájili první místo v Ceně kvality, za což moc děkujeme. A nyní to můžete být právě Vy, kdo nám pomůže získat toto ocenění i letos. Hlasujte za nás na Heureka Shop Roku 2023 a pomozte nám udržet si toto prvenství, abychom Vám i nadále mohli přinášet skvělé slevy, akce a dárky.

Postup hlasování je jednoduchý: klikněte na hlasovací formulář, zadejte název oblíbeného e-shopu, zadejte svůj e-mail a odešlete svůj hlas, jedním kliknutím potvrďte svůj hlas v e-mailu, který Vám přijde od Heureky

Za každý hlas moc děkujeme,

tým e-kondomy.cz – největší a nejlevnější e-shop s erotickým zbožím