Že je orální sex jednou z nejoblíbenějších sexuálních praktik, potvrzuje nejedna anketa či průzkum. Patří i u vás k tomu nejlepšímu, co v posteli zažíváte? Pokud ano, dopřávejte si ho tak často, jak jen to jde. Na Autoblow A.I. Machine je stoprocentní spoleh.

Tak jak to máte rádi

Autoblow A.I. Machine nabízí 10 způsobů orálního uspokojení pro všechny délky penisů. Díky módu pro nastavení rychlosti je možné si navolit i to, co vám v dané intimní chvilce nevíce vyhovuje.

Že se budete cítit jako v ráji zajistí silikonové výměnné rukávy. Ty jsou tak hebké, že jejich samotný dotek vyvolá první nával sexuální energie. Navíc se snadno čistí a je možné je měnit opakovaně. Samozřejmě pokud jim dopřejete kvalitní péči, prodloužíte jim jejich životnost.

Že je Autoblow A.I. Machine jedničkou v oboru potvrzuje i jeho nesmrtelnost. Nejen při samotném aktu, ale i jeho životní. Je totiž napájen ze zásuvky, takže nehrozí žádné nežádoucí přerušení v tom nejlepším. Tichý chod výkonného motoru je zárukou diskrétnosti.

Masturbátor Autoblow A.I. Machine je k dostání v internetovém obchodě e-kondomy.cz za 4 495 Kč zabalený v diskrétním balení.