Hledáte inspiraci, jak si zpestřit partnerský vztah? Zapomeňte na šup sem šup tam a vyzkoušejte nové techniky či erotické pomůcky, dokážou milostný život zajímavě okořenit. Dopřejte sobě i partnerovi intenzivnější zážitek a dokonalou rozkoš z milování – nebojte se experimentovat. 

Vzrušující bondáž

Odvažte se a utáhněte smyčku vaší sexuální oběti. Tento kontrast rolí mezi podmanivostí a nadřazeností může přinést vašemu sexu jiskrnější prožitek. Svazování či přivazování rukou a nohou může aktivovat více smyslů najednou a poskytne tak větší míru vzrušení. Použít můžete téměř cokoli – silonky, saténový šátek, pouta nebo speciální sady.

 Mějte si s čím hrát

Velkou špetkou koření při milostném aktu můžou být i různé sexuální pomůcky a hračky. Pokud s nimi nemáte zkušenost, neostýchejte se poradit, konec konců společná návštěva sexshopu vás může pěkně nažhavit. Pokud dáváte přednost anonymitě, vybírejte na specializovaných e-shopech, které nabízejí velice pestrý repertoár nejrůznějších pomůcek.

Čtení pro dospělé – kámasútra

Pokud se úplně necítíte na nové techniky nebo erotické pomůcky, vyzkoušejte doposud neobjevené nové sexuální polohy, třeba najdete ještě lepší než ty, které jste doposud s partnerem praktikovali.  Odložte rozečtenou detektivku nebo román a vyměňte ji za „učebnici lásky“ a základní pilíř erotické literatury kámasútru. Tato kniha může být pro některé páry sama o sobě vzrušujícím prvkem, jelikož je k dostání v různých obrazových zpracováních, kromě toho vás ale krok za krokem provede novými smyslnými pozicemi.

Set of erotic toys for BDSM. The game of sexual slavery with a whip, gag and leather blindfold. Intimate sex games; Shutterstock ID 1364149841; purchase_order: -; job: -; client: -; other: –

Erotické hry – nevinné i peprnější

Vzpomínáte na tu dobu, kdy jste na táborech nebo školních lyžácích hráli „na tajňačku“ flašku? Zavzpomínejte a vymyslete si zajímavé fanty, které budete od svého partnera požadovat. Řekněte mu, co máte ráda nebo co byste si přála a nechte ho to na svém těle vykonat. Pokud hledáte něco lehce žhavějšího, vsaďte na speciální sexuální deskové hry. Některé navíc obsahují i různé sexuální pomůcky.

Sázka na jistotu – orální sex

Muži ho milují a řada z nich přiznává, že pro ně neexistuje v rámci milostného života nic víc vzrušivějšího. Staňte se pro svého muže královnou orálu a udělejte mu to jinak. V knize Orální sex – to nejlepší pro něj od Sonie Borg najdete 52 unikátních orálních zážitků popsaných od začátku do konce. A nezapomínejte ani na sebe a nechte na svém partnerovi, aby i vám dopřál intenzivní milostný zážitek.