Přihlášení
Registrace
Vaše údaje
Přihlašovací údaje
Přihlášení
Detaily
Čokoláda je chuťově vyvážená s velmi jemnou hořkostí a příjmnou ovocitostí. Konzitence je tradičně velmi jemná až sametová a dochuť mimořádně dlouhá. Kakaové boby pocházejí z oblasti Madre de Dios v povodí Amazonky v Peru.
Specialitka pro znalce z kolekce „Grand Crus d'Exception“ neboli volně přeloženo „čokolády s výjimečným rodokmenem“.
Čokoláda je chuťově vyvážená s velmi jemnou hořkostí a příjmnou ovocitostí. Konzitence je tradičně velmi jemná až sametová a dochuť mimořádně dlouhá.
Oblast Madre de Dios v Peru je součástí povodí Amazonky a nachází se v ní 85% peruánského zlata, s veškerým utrpením, které jeho těžba místním obyvatelům a přírodě přináší...
Stéphane Bonnat zde spolupracuje s místní kooperativou pěstitelů kakaa Fundo San Miguel Madre de Dios a společně pracují na záchraně místní vzácné odrůdy kakaovníků.
Tato spolupráce mj. přináší do této chudé oblasti slušné platy pro farmáře a jejich rodiny.
Složení: 75 % kakao, kakaové máslo, cukr.
Výjimečná kvalita surovin: Stéphane Bonnat si na kvalitu surovin potrpí. Na výrobu čokolády používá pouze:
- kakao a čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků,
- třtinový cukr místo cukru řepného.
Nikdy nepoužívá sójový lecitin, vanilku, vanilin, ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.
Hmotnost a velikost: 100 g, 153×75×10 mm
Rodinná čokoládovna Bonnat vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1884. Nachází se v městečku Voiron ve Francii.
Další informace
Obsah kakaa | 75% |
---|---|
Energetická hodnota | 603 kcal / 2501 kJ |
Tuky | 46 g |
Bílkoviny | 8,8 g |
Sacharidy | 42,6 g |
z toho cukry | 25,9 g |
Značka | Bonnat |
Hmotnost | 100 g |
Kategorie | Hořká čokoláda |