Přihlášení
Registrace
Vaše údaje
Přihlašovací údaje
Přihlášení
Hořká čokoláda
-
Bonnat Cote d'Ivoire 75% 100g
75% čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Forastero pěstovaných na Pobřeží slonoviny. Chuťový nástup je jemně ořechový, potom se rozvinou tóny ovoce a medu. Příjemný tón květového nektaru vzadu na jazyku.199 Kč
169 Kč
Skladem
-
Bonnat Trinite 75% 100g
75% čokoláda připravená z kakaových bobů pěstovaných odrůdy Trinitario na Trinidadu. Konzistence je sametově hladká.199 Kč
169 Kč
Skladem
-
Michel Cluizel Grand Cru Guayas Café Bio 70% 70g
70% čokoláda z kakaových bobů z oblasti Guayas z Ekvádoru s drcenými kávovými zrny aromatické odrůdy Arabica z Brazílie (min 9 %). Vysoká nadmořská výška oblasti Chiapas a ekologické způsoby zemědělství dodávají kávovým zrnům gurmánské aroma a výjimečnou chuť, která osloví i náročné znalce. Z čokolády se postupně uvolňují tóny praženého kakaa, které probublávají přes aroma kávy. Váš zážitek završí ovocná a rostlinná svěžest. Čokoláda je v bio kvalitě, bezlepková a veganská.199 Kč
159 Kč
Skladem
-
Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
Jemná čokoláda s vyváženou kulatou chutí vyniká plným kakaovým aroma s nádechem dřevitých tónů s kapkou lékořice. Tato 72% čokoláda vytvořená z pečlivě vybrané kombinace různých druhů kakaových bobů ze střední Ameriky, Afriky a Jávy s názvem Kayambe.199 Kč
149 Kč
Skladem
-
Michel Cluizel Arcango Grand Noir 85% 70g
Sytá barva čokolády předznamenává intenzitu její chuti. Arcango je vytvořena z vybrané směsi kakaových bobů. Dřevité a kořeněné tóny, které čokoládě dodávají kakaové boby z Afriky jsou následovány tóny pikantního ovoce (např. grapefruit) a květů díky bobům ze střední Ameriky. V dochuti lze vnímat hořkost kakaa a tóny pražené kávy.199 Kč
149 Kč
Není skladem