Přihlášení
Registrace
Vaše údaje
Přihlašovací údaje
Přihlášení
Detaily
75% čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Forastero pěstovaných na Pobřeží slonoviny. Chuťový nástup je jemně ořechový, potom se rozvinou tóny ovoce a medu. Příjemný tón květového nektaru vzadu na jazyku.
Složení: kakao, kakaové máslo, cukr
Výjimečná kvalita surovin: Stéphane Bonnat si na kvalitu surovin potrpí. Na výrobu čokolády používá pouze:
- kakao a čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků,
- třtinový cukr místo cukru řepného.
Nikdy nepoužívá sójový lecitin, vanilku, vanilin, ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.
Hmotnost a velikost: 100 g, 153 x 75 x 10 mm
Čokoláda Bonnat, od roku 1884
Starobylá rodinná čokoládovna z městečka Voiron ve Francii byla založena již roku 1884. Známá je svou rozsáhlou řadou „single-origin“ čokolád a hořko-mléčnými čokoládami s extra vysokým obsahem kakaa.
Čokoládovna Bonnat má jedno historické prvenství: jako první zde navrhli řadu tabulkových čokolád s 75% kakaa, kde každá čokoláda je vyrobena z kakaových bobů z jiné země. Těmto čokoládám se začalo říkat „single-origin“ neboli „jedno-oblastní“ čokolády. Nápad se rychle ujal a dnes ho napodobuje řada výrobců
Další informace
Obsah kakaa | 75% |
---|---|
Složení | cane sugar, cocoa, cocoa butter |
Nutriční hodnoty | na 100 g |
Energetická hodnota | 603 kcal / 2501 kJ |
Tuky | 46 g |
Bílkoviny | 8,8 g |
Sacharidy | 42,6 g |
z toho cukry | 25,9 g |
Značka | Bonnat |
Hmotnost | 100 g |
Kategorie | Hořká čokoláda, Bonnat |