Přihlášení
Registrace
Vaše údaje
Přihlašovací údaje
Přihlášení
Detaily
Degustační sada na seznámení s tmavými plantážními čokoládami Michel Cluizel Premier Cru. Obsahuje 10 jednotlivě balených čtverečků čokolád ze 7 plantáží.
Čokolády obsažené v degustační sadě:
- El Jardin 69% (Kolumbie)
- Los Ancones Noir Bio 67% (Dominikánská republika)
- Mangaro Noir 65% (Madagaskar)
- Mokaya Noir Bio 66% (Mexico)
- Riachuelo Noir 70% (Brazílie)
- Vila Gracinda Noir 67% (Ostrov Svatého Tomáše)
- La Laguna Noir 70% (Guatemala)
Získaná ocenění z mezinárodních soutěží:
Mokaya: stříbrná medaile, Academy of Chocolate, 2019, kategorie „Bean to Bar Seasoned“
El Jardin: 1 hvězda, Great Taste Award, Guild of Fine Food Association, Londýn, 2018
Moakaya: stříbrná medaile, International Chocolate Awards, 2018, kategorie „Dark plain origin bars“
Vila Gracinda: zlatá medaile, Academy of Chocolate, 2016, kategorie „Best Dark Bean to Bar Under 80%“
Mokaya: stříbrná medaile, Academy of Chocolate, 2013, kategorie „Best Dark Chocolate Bean-To-Bar“
Los Ancones: stříbrná medaile, International Chocolate Awards, 2012, kategorie „Dark plain origin bars“
Los Ancones: zlatá medaile, Academy of Chocolate, Londýn, 2011, kategorie „Bean to Bar – Best Dark Bar“
Los Ancones: vítěz, Organic Food Awards, Londýn, 2010
Mangaro Noir: 1 hvězda – Great Taste Award, Guild of Fine Food Association, Londýn, 2008
Mangaro Noir: stříbrná medaile, Academy of Chocolate, 2006, kategorie „Best bean to bar“
Mangaro Noir: první místo, Salon du Chocolat, Paříž, 2003
La Laguna Noir: 1 hvězda – Great Taste Award, Guild of Fine Food Association, Londýn, 2019
Balení, hmotnost a rozměry: 50 g, 80×175×8 mm
Složení čokolád: kakaové boby, nerafinovaný cukr, pravá Bourbon vanilka. Může obsahovat stopy ořechů, mléka a lepku.
Výjimečná kvalita surovin: Co se surovin týče, dává si Michel Cluizel opravdu záležet. Dokonce si nechal patentovat ochrannou známku „Nobles Ingredients“ (neboli „urozené, vznešené suroviny“), která v praxi znamená, že ve svých výrobcích používá:
- pouze čisté kakaové máslo, bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, přírodní Bourbon vanilku namísto vanilinu,
- nepoužívá sójový lecitin ani umělá aromata,
- všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.
Rodinná čokoládovna Michel Cluizel vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1948. Nachází se v Normandii na severu Francie.
Další informace
Značka | Michel Cluizel |
---|---|
Kategorie | Hořká čokoláda, Michel Cluizel |